GARAM
BULUH Hai-O SATU-SATUNYA MAKANAN KESIHATAN YANG MERUPAKAN MAKANAN
HARIAN YANG BOLEH DICAMPURKAN PADA MINUMAN, MASAKAN DAN BOLEH DITABURKAN
PADA BUAH-BUAHAN UNTUK MENAMBAH KELAZATAN.
Keistimewaan Garam Buluh
1.100% dari bahan semulajadi
2.Mengandungi 76 jenis zat galian (Mineral)
3.Bersifat Alkali
4.Anti Oksida
5.Mempunyai tahap Ph 10 – 11
6.Mempunyai tenaga Bio
Fungsi Garam Buluh
1.Meneutralkan Asid dalam badan.
2.Meneutralkan bahan kimia dalam badan.
3.Membuang toksin dalam badan.
4.Membantu menyerap vitamin yang diambil dengan lebih berkesan.
5.Memberi lebih tenaga pada tubuh badan.
6.Membantu menyelesaikan pelbagai masalah kesihatan.
Cara Penggunaannya
• Bancuh 1 peket Garam Buluh Hai-O dengan 450ml air (Ukuran cawan mug).
Jika terasa terlalu masin, tambahkan sedikit air. (Campur sahaja Jus
Sunquick) sodapppp
• Sesuai dibancuh dengan semua jenis air kecuali air berkarbonat (Air bergas),minuman kordial & minumankeras.
SukatanPenggunaan
• Bagi orang yg sihat 1 hingga 2 paket sehari.
• Bagi ahli sukan, 2 hingga 3 paket sehari.
• Bagi mereka yg menghidap DarahTinggi, Asma, Lelah, Semput, Angin
Ahmar, MasalahTulang, MasalahJantung & Masalah Buah Pinggang….1
paket sehari.
• Bagi penghidap Kencing manis, 2 hingga 3 paket sehari.